Terug naar homepage
 
       

 

 

Info Nederland

  Kleinschalig verblijf   Persoonlijk
  Onafhankelijk   Benelux

Scheveningen 

Scheveningen Scheveningen Scheveningen

Speciaal voor reizigers uit Nederland hebben wij vanaf 19 augustus 2006 een info-kantoor geopend in Nederland. Inderdaad, in het schitterende Scheveningen - dť badstad van Nederland. We maken er graag een afspraak met u voor een uitvoerig persoonlijk contact, ook 's avonds of in de weekends. Misschien zelfs beter, dan kunnen we vlot de tijd nemen voor een rustig gesprek, zonder steeds op de klok te moeten kijken. Telefonisch zijn we te bereiken elke werkdag van 9-12 // 13-18h, zaterdag 9-12h

Zuid-Afrika op Vlaamse wijze
Vermits we van origine een Vlaamse reisorganisator zijn, vind je bij ons een aantal typisch Vlaamse accenten voor jouw Zuid-Afrika reis.
Wellicht kom je weleens naar Antwerpen, Gent of Brugge om eens lekker te dineren of om de gezellge cafeetjes en Vlaamse streekbieren te proeven. Bij het selecteren van de plaatselijke tours, hotels, en guesthouses in Zuidelijk Afrika hebben we - wellicht zelfs onbewust - met het gezellige en wat bourgondische savoir-vivre rekening gehouden. Begeleide reizen op zijn Vlaams betekent dan weer kleinere groepjes (max. 10 personen), uitstappen en inkomgelden inbegrepen. Misschien schrikt het prijskaartje je een beetje af. Maar eens beslist komen er dan ook geen massa's plaatselijke kosten meer opduiken. Op het eind van de rit komt dit toch op hetzelfde neer. Kortom: hou je van de bourgondische gezelligheid van Vlaanderen, dan zal onze Vlaamse wijze van reisorganisatie jou zeker bekoren. Proberen maar!

Verwacht echter geen klassiek clean reiskantoor - massatoerisme is ons vreemd!
Wel ontvangen we je met genoegen in de wijk van de vissershuizen van  Scheveningen, Willem Kuijperstraat 4. Een rustig gelegen pand, dat ons bedrijf heeft aangekocht. We zijn dus een echt Benelux-bedrijf, met hoofdkantoor in BelgiŽ en een vaste stek in Nederland.

Want zo gaat de voorbereiding van een reis naar Zuid-Afrika optimaal : je wenst vooraf ongetwijfeld met ťťn van onze personen uitvoerig en persoonlijk te spreken, en informatie te verzamelen: tijdens een vlot gesprek uw reisvoorkeuren bespreken. Niet met zomaar met een verkoopsagent, maar met ťťn van onze twee personen met de meeste productkennis.

Kris Van der Donck
kris@zuidafrika.com
is een dertiger en reeds meer dan 10 jaar actief in de reiswereld. Ze heeft bovendien 4 jaar in Gordonís Bay nabij Kaapstad gewoond en heeft het land KRIS-kras doorkruist.
Voor avontuurlijke truckreizen, spitsvondige verblijven, jongeren, honeymooners en gezinnen kan ze een heerlijke mengelmoes samenstellen.

Hans Van de Ven
hans@zuidafrika.com
is een dertiger, een ware dierenvriend en begeesterd natuurliefhebber. Hij begeleidt vaak onze eigen groepsreizen. Hij heeft enkele maanden zuidelijk Afrika doorkruist met een 4x4 jeep. De geknipte persoon dus voor avontuurlijke trails, 4x4 trajecten en adventure activiteiten.

Marc Van der Donck
marc@zuidafrika.com
is een zestiger, iets grijzer en iets wijzer wellicht? Als stichter van het onafhankelijke Zuid-Afrika Reiscenter coŲrdineert hij de werking en zorgt voor de nodige externe contacten met ambassades, toeristische diensten, hotels en guesthouses. Ben je zelf een 50+ dan kan hij zonder twijfel een geknipte reis voor je uitwerken, een tikkeltje Vlaams-Bourgondisch gekruid.


Deze drie spilfiguren - tevens de opstellers van deze website - worden ondersteund door een aantal personen in de Belgische vestiging en ook in Oudtshoorn Zuid-Afrika.

Het hele team bestaat bijgevolg uit:

Kris: director / eigenaar
Hans: director/ eigenaar
Marc: senior director
Leen: bediende
Bart: webmaster & ICT
Nico: manager Oudtshoorn Zuid-Afrika
Marie: reservations manager Oudtshoorn
Irene: reservations

We hebben reeds duizenden reizigers de voorbije jaren met succes naar Zuid-Afrika en NamibiŽ gebracht. Ook doen steeds meer Nederlanders een beroep op ons, van Breda tot Rotterdam, van Amsterdam tot Noord-Holland, van Zeeland tot Maastricht. Zuid-Afrika Reiscenter neemt sinds 2005 elk jaar deel aan de Vakantiebeurs Utrecht.

Zowel individuele personen, gezinnen als groepjes kunnen bij ons terecht. De laatste tien jaar hebben we reeds een heel aantal groepjes naar Zuid-Afrika of NamibiŽ mogen brengen: Brusselse parlementsleden en ministers, ondernemers uit de bouwsector, post-congres tours dokters/specialisten, jeepkaravaan doorheen Zuid-Afrika, incentive groepje informaticaspecialisten, wijnhandelaars, diverse pre- en post congresgroepjes, de nationale vrouwenploeg wielrennen uit Nederland, een hele groep blinden/slechtzienden...

Voor elk van hen, zowel individueel als speciale groepen maken we een persoonlijk aangepast reisprogramma voor, rekening houdend met hun specifieke reiswensen. Geen moeite is ons te veel! Je bent dan ook zeker van een geslaagde reis, aan een eerlijke prijs. Want even tussen haakjes: we zijn niet extra duur, maar wensen de minimum kwaliteit wel te bewaken, zowel met de luchtvaartmaatschappijen, wagen/autocarhuur, accommodaties en lodges.
Verwacht dus geen superkoopjes bij ons, maar een verantwoorde prijs voor een uitgekiende reis.

Zekerheden
Garantiefonds Reizen
Zuid-Afrika Reiscenter is verzekerd bij het Belgische Garantiefonds Reizen. Dit Garantiefonds dekt zowel Belgische als Nederlandse klanten tegen financieel onvermogen. Uw voorafbetaalde centjes zitten dan ook veilig bij ons.
www.gfg.be

Zuid-Afrika Reiscenter
Willem Kuijperstraat 4
2584 XW Den Haag - Scheveningen
T 070-338 89 10


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2017 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.