Terug naar homepage
 
       

 

 

Nie Gewoon Nie- NamibiŽ 2017

  Nederlandstalige gids   Van Windhoek naar Victoria Falls
  Maximum 12 personen   Reizen met een echte safaritruck

De reisroute van Windhoek naar de Victoria Watervallen. 

De reisroute van Windhoek naar de Victoria Watervallen. Met de truck op safari in Afrika. De duinen opwandelen in de Sossusvlei. Spitskoppe in de Brandberg regio. Op safari in Etosha natuurpark. Op zoek naar krokodillen en nijlpaarden op de Chobe rivier. Piknikken onderweg. De Victoria Watervallen in Zimbabwe. Kleurrijke marktjes in Zimbabwe. Te voet op safari met een gids. Genieten in de Sossusvlei.

Op zoek naar een leuke rondreis van Windhoek tot aan de Victoria watervallen met Nederlandstalige gids? Dan is deze Nie Gewoon Nie rondreis vast iets voor jou. Een truck-expeditie en outdoor leven kan je in deze reisformule combineren met overnachten in echte bedden. Bij ons kunnen maximum 12 personen mee, plus de twee volwaardige gidsen, een garantie voor ťcht persoonlijke begeleiding. De trucks zijn dan ook speciaal ontworpen voor 12 deelnemers: ruime zetels, extra grote
ramen, keukentje, luifel voor de regen of de felle zon omdat je outdoor leeft, livingstone stoeltjesÖ Heel informele toestanden, maar wel uiterst professioneel georganiseerd. Je steekt een handje toe bij het bereiden van de maaltijden in open lucht.

Met zijn twaalven in een truck NamibiŽ, Botswana en Victoria Falls verkennen en slapen in volwaardige tweepersoonskamers met echte bedden? Het kan! Alle maaltijden neem je buiten, klaargemaakt in het ingebouwd keukentje van de truck. Alle nachten beschik je over privaat sanitair. De afstanden in Afrika zijn groter, er zitten enkele dagritten bij. Deze dagritten worden steeds onderbroken door een excursie of lunch en ook onderweg is er vaak heel wat te zien. Je slaapt in echte eenpersoonsbedden in een tweepersoonskamer, bedlakens zijn aanwezig. Je hoeft dus geen slaapzak mee te nemen. De accommodatie is 2 of 3 sterren, eenvoudig maar proper. Alle vermelde activiteiten en inkomgelden voor natuurparken zijn inbegrepen. Optionele excursies zijn ter plaatse te betalen.

Vertrekdatum 2017
02 sep- 20 sept (terug thuis).

Prijs per persoon in tweepersoonskamer: € 4 495
Single supplement: € 995
Deze prijzen zijn geldig voor 2017.

Betaal je liever niet het single supplement? Contacteer ons even of er nog een andere single reiziger meegaat. Dan zetten we jullie samen in ťťn kamer.

Reisprogramma
Inbegrepen maaltijden: O = ontbijt, L = lunch, D = diner

Dag 1 Vertrek  D
We spreken af met onze Nederlandstalige gids in de luchthaven van Brussel. Nachtvlucht naar Kaapstad via London of Parijs. Na het avondeten aan boord, kan je een boek lezen, een film zien en een beetje slapen.

Dag 2 Windhoek  O
Aankomst in Johannesburg en vlucht verder naar Windhoek. De Afrikaanse gids wacht ons op aan de luchthaven. Vrije namiddag in de Klein Windhoek Guest House: je kan genieten van het zonnetje aan het zwembad, een beetje uitrusten van de lange vlucht, een babbeltje doen in de bar met de andere reizigers,... We slapen in een mooi chaletje in de Klein Windhoek Guest House. Lunch en dinner is op eigen kost, maar aan restaurantjes en gezellige terrasjes geen gebrek!

Optionele excursie: Met een rode open dubbeldeck bus kan je op ontdekking in Windhoek. Een bezoek aan de Christuskirche, het mooie uitzichtpunt over de skyline van Windhoek en langs de kleurrijke sloppenwijken.

Dag 3 Sossusvlei  O L D
Bij de eerste zonnestralen vertrekken we naar de Sossusvlei in de Namib Desert, regio van de hoogste duinen ter wereld. Onderweg prachtige uitzichten zo ver het oog kan reiken. Overnachting in Soft Adventure Camp in een toffe chalet met eigen terras (342km / 5u rijden). 's Avonds kan je het Zuiderkruis en de Melkweg bewonderen in de Afrikaanse sterrenhemel.

Dag 4 Zand & duinen  O L D
Op ontdekking bij zonsopgang naar de Sossusvlei. We wandelen in de imposante duinen. Vervolgens staat een bezoek aan Death Vlei met zijn zwarte boomfossielen op het programma. In de Sesriem Canyon dalen we af. In de lodge genieten we van het schouwspel van de ondergaande zon over het rood-bruine duinenlandschap. Overnachting in Soft Adventure Camp.

Dag 5 Verfrissend Swakopmund aan zee  O
Rit doorheen de Naukluft Desert tot aan de kust van de Atlantische Oceaan en het stadje Swakopmund. Diner in een gezellig restaurantje (op eigen kosten). We slapen in Hotel ŗ la mer. (350km / 5u rijden).

Optionele excursies: Sandboarding op de duinen, meevliegen met een Cessna vliegtuigje met spectaculaire uitzichten over de duinen en de Atlantische oceaan, met de kano op zee varen en skydiving.

Dag 6 Swakopmund & Damaraland  O L D
Na het ontbijt, vrije tijd in Swakopmund om leuke dingen te doen. Rit langs de Brandberg, het Versteende Woud en de rotsschilderingen naar Twyfelfontein. Overnachting in Brandberg White Lady Lodge met zwembad in Ugab. (230km / 3u rijden).

Dag 7 Damaraland  O L D
We maken een wandeling van zo'n 40 minuten naar de rotstekeningen van de Bosjesmannen. Er zijn meer dan 1 000 grotten met maar liefst 45 000 rotstekeningen. Op zoek naar de unieke woestijnolifanten met een gids in een 4x4 open jeep.
Overnachting in Brandberg White Lady Lodge.

Dag 8 Etosha  O L D
Naar het Etosha National Park, het belangrijkste National Park van NamibiŽ. Op safari in het mooie Etosha natuurpark. Overnachting te Tarentaal (320km / 5u rijden).

Dag 9 Op safari in Etosha  O L D
Zowat al het grote Afrikaanse wild leeft hier dankzij de aanwezigheid van de waterholes. Per truck verkennen we een hele dag de stoffige witgrijze bush op uitkijk naar het grote wild. Vergeet je verrekijker niet! Overnachting te Mondijila.

Dag 10 Grootfontein & meteoriet  O
Na het ontbijt, rijden we naar Grootfontein. Onderweg bezoeken we de Hoba meteoriet, die weegt meer dan 60 ton en is de grootste meteoriet ter wereld! Overnachting in Peace Garden Lodge. (215kms/ 4u).

Dag 11 Caprivi  O L D
Dagrit naar de Zambezi regio (Caprivi strip), een smal strookje land. We logeren in Mahangu Safari Lodge. (412 km/ 6u).

Dag 12 Okavango Delta  O L D
We rijden Botswana in richting Shakawe voor een unieke ervaring! We gaan aan boord van onze houseboat en spenderen de namiddag al varend over de waterwegen van de grootste binnenlandse delta ter wereld : Okavango Delta
We overnachten in Kabbo Houseboat (45km/ 1u).

Dag 13 Caprivi  O L D
Rit naar de Kwando Rivier in NamibiŽ. Boottochtje op de rivier op zoek naar nijlpaarden, krokodillen en olifanten. Overnachting in Caprivi River Lodge. (275km/ 4u).

Dag 14 Chobe natuurpark  O
Terug naar Botswana langs de Ngoma grenspost. Overnachting in Thebe River Safaris. (261km/4u).

Dag 15 Op safari in Chobe  O
Op verkenning in het Chobe natuurpark bij zonsopgang met een gids in een open 4x4 jeep. We varen met een bootje op de Chobe rivier op zoek naar krokodillen, grazende buffels aan de oever, impala's en olifanten. Overnachting in Thebe River Safari met bar, restaurant en zwembad.

Dag 16 Victoria Watervallen  O
We steken de grens over naar Zimbabwe en we rijden naar de Victoria Watervallen. Wandeling op de houten wandelpaden langs de uitzichtpunten. Vrije namiddag voor een hele reeks activiteiten (niet inbegrepen): rafting of flight of the Angels (microlight of helicopter). Logies in Rainbow hotel. (86km / 2u).

Dag 17 Victoria Watervallen  O
Na het ontbijt, rit naar de luchthaven. Terugvlucht via Johannesburg en London naar huis.

Dag 18 Terug thuis
Aankomst in Brussel (of Amsterdam).

Inbegrepen
- Vluchten
- Luchthaventaksen
- Nederlandstalige begeleide rondreis met 2 gidsen per truck max. 12 deelnemers
- Overnachtingen
- Vermelde maaltijden
- Activiteiten en inkomgelden
- Bijdrage Garantiefonds Reizen voor reizigers met Belgische en Nederlandse nationaliteit

Niet inbegrepen
- Bijstands- of annuleringsverzekering
- Optionele uitstappen met inkomgelden
- Maaltijden indien niet vermeld
- Dranken
- Tipgelden

Aantal reizigers
Minimaal 6 en maximum 12 deelnemers

Opmerkingen
Internationaal reispaspoort vereist geldig 6 maanden na retour.
Malariatabletten aan te raden.
De hotels kunnen wijzigen.
De gebruikte luchtvaartmaatschappij en vliegroute kunnen wijzigen.

 


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2017 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.