Terug naar homepage
 
       

 

 

Truckexpeditie Cape to Vic Falls in accommodatie

  Trucktoer Kaapstad- Vic Falls   Twee Engelstalige gidsen
  Kleine groepjes van 12 personen   Slapen in echte bedden

Reisroute : Kaapstad- NamibiŽ- Botswana- Zimbabwe. 

Reisroute : Kaapstad- NamibiŽ- Botswana- Zimbabwe. Onze safaritruck in de woestijn. De Victoria watervallen : the smoke that thunders. Gezellig buiten lunchen in het zonnetje. Himba vrouwen verkopen souverniertjes. Dune 45 : de hoogste duin ter wereld. De koning van de dieren.

Een truck-expeditie en outdoor leven kan je in deze reisformule combineren met overnachten in echte bedden. Bij ons kunnen maximum 12 personen mee, plus de twee volwaardige gidsen, een garantie voor ťcht persoonlijke begeleiding. De trucks zijn dan ook speciaal ontworpen voor 12 deelnemers: ruime zetels, extra grote ramen, keukentje, luifel voor de regen of de felle zon omdat je outdoor leeft, livingstone stoeltjesÖ Heel informele toestanden, maar wel uiterst professioneel georganiseerd. Je steekt een handje toe bij het bereiden van de maaltijden in open lucht. Het groepje is internationaal samengesteld. Reis je met 4 personen samen? Dan heb je geluk, elke afreis wordt reeds gegarandeerd vanaf 4 personen.

DE OVERNACHTINGEN
Je slaapt in echte eenpersoonsbedden in een tweepersoonskamer, bedlinnen is ter plaatse aanwezig. Je hoeft dus geen slaapzak mee te brengen. De accommodatie is een mengeling van rustic hutjes en chalets (gemeenschappelijk sanitair) en comfort-verblijven in guesthouses en lodges met private douche en wc. Ale maaltijden neem je echter buiten aan de truck. Singles betalen geen meerprijs, maar delen de tent met iemand van hetzelfde geslacht. De meeste maaltijden zijn inbegrepen, tenzij anders vermeld.

ACTIVITEITEN EN INKOMGELDEN
Alle vermelde activiteiten en inkomgelden zijn inbegrepen. Af en toe zijn er facultatieve activiteiten mogelijk, ter plaatse te betalen.

DE VLUCHTEN
Bij deze Truck Expedities zijn de vluchten niet inbegrepen. Het is wel sterk aan te raden om de bijhorende vliegtickets eveneens bij Zuid-Afrika Reiscenter bij te boeken. We hebben immers speciale contracten met de voornaamste airlines.  Je geniet immers van bijkomende garanties: wij zijn verantwoordelijk voor het geheel, ingeval van bv. vluchtvertraging. We nemen onmiddellijk de nodige maatregelen. Je koopt toch ook je PC-toetsenbord niet bij de ene, je beeldscherm bij de andere en de PC zelf bij een derde?

In de prijzen zijn steeds een prenight in kamer met ontbijt en de transfers bij aankomst en vertrek naar de luchthaven inbegrepen. Vermelde duur is incl. vluchtdagen en prenight.


CAPE TO VIC FALLS 24 dagen in accommodatie

Met zijn twaalven in een truck NamibiŽ, Botswana en Victoria Falls verkennen en slapen in volwaardige tweepersoonskamers met echte bedden? Het kan! Alle maaltijden neem je buiten, klaargemaakt in het ingebouwd keukentje van de truck. 13 nachten beschik je over privaat sanitair, de overige over gemeenschappelijke faciliteiten. Internationaal gezelschap, Engelstalige gidsen.

Reisprogramma
Inbegrepen maaltijden: O = ontbijt, L = lunch, D = diner

Dag 1 Vertrek Brussel/Amsterdam 
Nachtvlucht via London/Frankfurt naar Kaapstad (niet inbegrepen).

Dag 2 Kaapstad  O
Transfer bij aankomst in Kaapstad naar het hotelletje. Gratis fietstour met een gids in Kaapstad. Vrije tijd om te relaxen. Overnachting in kamer met ontbijt. Je logeert in Sweetest guesthouse, een kleinschalige guesthouse in Kaapstad.

Dag 3 Die schone Kaap  O
We vertrekken om 08h30 op tour. Rit naar Simonstown en zijn pinguÔnkolonie. Dan langs de kust naar Kaappunt en Kaap de Goede Hoop. Bij terugkeer uitgebreide stop in Houtbaai. Daar geniet je van wat vrije tijd aan het strand. Er zijn ook enkele leuke terrasjes met uitzicht op de haven. In het Victoria & Alfred Waterfront gaan we samen dineren (op eigen kosten). Overnachting Sweetest guesthouse, ontbijt inbegrepen.

Dag 4 Ruige Cederbergen  O L D
Noordwaarts naar de Cederbergen, met zijn geŽrodeerde grillige rotsformaties. Overnachting in chaletje.

Dag 5 Gariep Rivier  O L D
Richting NamibiŽ tot aan de ongerepte Gariep Rivier, met zijn kristalhelder zuiver water. Deze plek is nog niet ingepalmd door het massatoerisme. Je kan er zwemmen of zelfs kanovaren (niet inbegrepen). Overnachting in tented lodge.

Dag 6 Fish River Canyon  O L D
Verder NamibiŽ in tot aan de wereldbekende Fish River Canyon, de tweede grootste ter wereld. We overschouwen het ontzaglijke landschap bij de ondergaande zon. Overnachting in een lodge.

Dag 7 Sossusvlei  O L D
Langs gravelwegen naar de Namib Desert. Deze regio is thuis voor ťťn van de hoogste duinen ter wereld. Overnachting in tented lodge.

Dag 8 Zand en duinen  O L D
Rit in het park; we wandelen in de duinen aan de Sossusvlei. In de Sesriem Canyon dalen we af en genieten van het schouwspel van de ondergaande zon over het rood-bruine duinenlandschap. Overnachting in tented lodge of chaletje.

Dag 9 Verfrissend Swakopmund aan zee  O L
Rit doorheen de Naukluft Desert tot aan de kust van de Atlantische Oceaan en het stadje Swakopmund. Diner in een restaurantje (eigen kosten). Slapen in een guesthouse.

Dag 10 Swakopmund adventure  O
Vrije dag voor verkenning Swakopmund of enkele adventure activiteiten (niet inbegrepen), zoals een boottochtje of Sand boarding in de duinen. Diner in restaurant (niet inbegrepen). Overnachting in guesthouse.

Dag 11 Damaraland  O L D
Langs de Brandberg, het Versteende Woud en de rotsschilderingen naar Twyfelfontein. Logies in chaletje.

Dag 12 Etosha National Park  O L D
Naar het bekende Etosha National Park. Overnachting in chaletje of tented lodge, juist buiten het park.

Dag 13 Op safari in Etosha  O L D
Zowat al het grote Afrikaanse wild leeft hier dankzij de aanwezigheid van de waterholes. Per truck verkennen we een hele dag de stoffige witgrijze bush op uitkijk naar het grote wild. Chaletje of tented lodge als slaapplaats.

Dag 14  Windhoek  O L
Rit naar Windhoek, korte stadsverkenning. Diner (op eigen kosten) in de stad, slapen in guesthouse.

Dag 15 Kalahari  O L D
De grens over naar Botswana en diep de Kalahari in. We logeren in typische Bushmenís hutten van gras gemaakt. Enkele bushmen begeleiden ons bij een wandeling en laten ons kennismaken met hun vaardigheden.

Dag 16 Aan de Okavango  O L
Rit naar de Okavango Delta. Overnachting in een Tented Lodge, vrij diner (niet inbegrepen).

Dag 17 Diep in de Okavango  O L D
Met een mokoro Ė een bootje gemaakt van een uitgeholde boomstam Ė varen we de Okavango in. We logeren in een tentenkamp diep in de Okavango Delta.

Dag 18 Diep in de Okavango  O L D
Vrije dag met inbegrepen activiteiten in de Okavango: te voet de bush in op uitkijk naar het grote wild, een mokoro tochtje op het water, zelfs zwemmen is mogelijk. Overnachting in tentenkamp.

Dag 19 Makgadikgadi  O L 
Oostwaarts naar de Makgadikgadi Pans, de gigantische vlakte die helemaal wit schittert in de zon. Overnachting in chaletje of tented lodge.

Dag 20 Op safari in Chobe natuurpark  O L
Rit naar het Chobe natuurpark. In de late namiddag, gaan we op ontdekking naar de olifanten en de buffels met een bootje op de Chobe rivier. Overnachting.

Dag 21 Victoria Watervallen  O
Rit naar de Victoria watervallen in Zimbabwe. De watervallen zijn ťťn van de zeven wereldwonderen ter wereld. David Livingstone ontdekte de watervallen in 1885. De watervallen vallen zo'n 100m naar beneden in het ravijn, de lengte van de watervallen is zo'n 1,6km. Neem zeker je regenjasje of paraplu mee, want het is er heel vochtig.

Dag 22 Victoria watervallen  O
Vrije dag voor een hele reeks activiteiten (niet inbegrepen): rafting of "Flight of the Angels" (microlight of helicopter).

Dag 23 Vliegen  O
De tour eindigt om 08h30 na het ontbijt. Transfer naar de luchthaven van Victoria Falls. Vlucht naar Johannesburg. Nachtvlucht naar Europa (beide niet inbegrepen).

Dag 24 Thuis  O 
Doorvlucht naar Brussel/Amsterdam, aankomst tegen de middag.

Vertrekdata
Vetgedrukte data zijn reeds gegarandeerd.
Vertrekdatum vanuit BelgiŽ/Nederland met nachtvlucht, einddatum terug thuis.

2017

23jan - 15feb
06feb - 29feb
20feb - 15mar
13mar - 05apr
27mar - 19apr
03apr - 26apr
24apr - 17mei

15mei - 07jun
29mei - 21jun
12jun - 05jul
03jul - 26jul
17jul - 09aug
31jul - 23aug
21aug - 13sep
04sep - 27sep
18sep - 11okt
09okt - 01nov
23okt - 15nov

06nov - 29nov
27nov - 20dec
11dec - 03jan
25dec - 17jan
08jan - 31jan
15jan - 07feb

Prijs per persoon(in tweepersoonskamer): €3 240
Single toeslag: € 730
Geen local payment
Prijzen geldig tot 01.01.2018

Inbegrepen

- Transfer bij aankomst in Kaapstad
- Prenight in Kaapstad in kamer met ontbijt
- Begeleide fietstocht 3u Kaapstad
- Transfer naar luchthaven Livingstone
- Begeleide rondreis met 2 Engelstalige gidsen per truck maximum 12 deelnemers
- Overnachtingen
- Vermelde maaltijden
- Activiteiten en inkomgelden
- BTW
- Bijdrage Garantiefonds Reizen voor reizigers met Belgische en Nederlandse nationaliteit

Niet inbegrepen

- Vluchten
- Luchthaventaxen
- Bijstands- of annuleringsverzekering
- Optionele uitstappen met inkomgelden
- Maaltijden indien niet vermeld
- Dranken

Internationaal reispaspoort vereist geldig 6 maanden na retour; malariatabletten aan te raden. Inenting gele koorts vereist voor Zambia.

P.S.: Uitzonderlijk kan de truck vervangen worden door een minibus met slechts 1 gids (bv. indien slechts 4 deelnemers).


 

 

Zuid-Afrika Reiscenter op Facebook

  

Gratis brochure
Vraag onze gratis brochure
of download in pdf
48 blz. - 4MB

Inschrijven nieuwsbrief
Blijf op de hoogte van onze promoties, tips en nieuwe reisprogramma's.
Go
 

Klanten aan het woord

 

  PDF      PRINT      TOP      EMAIL       
© 1997-2017 Zuid-Afrika Reiscenter - Alle rechten voorbehouden - Licentie 5071 - Lid van VVR en VZW Visit Southern Africa - Verzekerd bij Garantiefonds Reizen.